Utbildning

Utbilda dig till professionell fransstylist hos Look by Linn – Sveriges skönhetsskola i Lund

www.lookbylinn.se

Grundutbildning Kombo – singelfransar & volymfransar

Den ultimata yrkesutbildningen till att bli en professionell fransstylist. En kombinerad grundutbildning i volymfransar, singelfransar och underfransar på 4 +1+ 1 dag med slutprov Inkl. Kvalificerad härdplastutbildning & internationellt certifikat.

Volymfransar är det hetaste på fransmarknaden just nu, och därför lägger vi fokus på volymfransar i vårt nya kursupplägg men lär även ut singelfransar och underfransar så att du som fransstylist kan erbjuda dina kunder ett helhetskoncept inom fransförlängning.

Kursavgift: 22 000 kr

Behörighetskrav: Tjänstbarhetsintyg för att arbeta med härdplaster, ett spirometritest utförs av en läkare på en företagshälsovård.

Anmälningsavgift: 7 500 kr, betalas in för att boka din plats, Vi erbjuder delbetalning på resterande belopp.

Startkit: Startpaket & teorihäfte värde ca 7 500 kr

Kurslängd: 6 dagar 09:00 - 17:00

Kursplan: 4 dagar i skolan - egen praktik - dag 5 i skolan - egen praktik. Dag 6 - 3 slutprov i volym, singelfransar och ett teoretiskt prov. Under den egna praktiken håller vi kontakt med eleverna online för att coacha och ge feedback.

Grundutbildning i volymfransar

Kursavgift: 8 900 kr

Behörighetskrav: Grundutbildning i Singelfransar

Anmälningsavgift: 3 900 kr

Startkit: Startpaket & teorihäfte värde ca 5 400 kr

Kurslängd: 3 dagar 09:00 - 17:00

Kursplan: 2 dagar med Teori; Kvalificerad härdplastutbildning, Lash Designs, Lager tekniker, Lash maps, Volymtekniker, Historia, Anatomi, Produktkunskap, Ergonomi, Hygien, Praktik på 2 modeller och underfransar, Vi jobbar alltid efter kundens ögonform och lär därför ut olika lash Designs där vi mixar olika böjer. Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper.

Efter dessa 2 dagar har eleven egen praktik med coachning av sin lärare inför dag 3 i skolan då eleven gör ett praktiskt slutprov på tiden 3,5h.  När eleven blivit godkänd erhålls ett certifikat att den gått Grundutbildning i Volymfransar hos Look by Linn och är nu en Certifierad fransstylist i volymfransar och underfransar.

Eleven kan direkt ta kunder efter avslutad utbildning.

Lahslift utbildning

Lash Lift är den senaste trenden av skönhetsbehandlingar. Lash Lift ger kundens fransar ett fint lyft med lång hållbarhet. Vid behandling böjer man fransarna från roten vilket ger ögat en öppen blick, effekten håller ca 6-12 veckor. I Look by Linns Lash Lift utbildning ingår teoretisk utbildning tillsammans med praktisk övning på modell. Efter utbildningen erhåller du ett internationellt certifikat.

Behörighetskrav: Inga behörighetskrav

Anmälningsavgift: 5.500kr betalas in för att boka din plats.

Kurslängd: 1 dag 9:00-15:30

Startkit: Eleven får ett startpaket och teorimaterial värde 2.600kr, produkterna är

till 30 kunder och är Look by Linns egen Lash Lift serie.

Kursplan: Teori och praktik på modell

Total kursavgift: 5.500kr inkl moms

Som elev hos Look by Linn har man alltid 10% rabatt i vår webshop.

Grundutbildning brynstylist inkl. browlift

Grundutbildning Brynstylist – Trådning – Brow Lift
Utbildningen är för dig som behöver en riktig grundutbildning i bryn. Vi utbildar under denna dag 3 olika behandlingssätt. Den traditionella stylingen med färg och form av bryn med pincett och sax. Trådning och nyheten vi lagt till i vår grundutbildning är Brow Lift, den trendiga stylingen. Brow Lift är en brynbehandling, där man formar om brynet med hjälp av vätskor. Resultatet ger en stylad look.
Efter en teoretisk genomgång demonstrerar läraren på 2 olika modeller, därefter får eleven praktisera på 2 olika modeller. Att skapa perfekta bryn ligger verkligen i fokus. Efter avslutad kurs erhåller eleven ett internationellt certifikat och äran att bära Look by Linns guldskylt som visar att eleven är en certifierad brynsstylist.

Behörighetskrav: Inga behörighetskrav

Anmälningsavgift: 6.900kr betalas in för att boka din plats.

Kurslängd: 1 dag 9:00-17:00

Startkit: Eleven får ett startpaket och teorimaterial värde 2.600kr, produkterna är
till 30 kunder och är Look by Linns egen Lash Lift serie.

Kursplan: Teori och praktik på modell

Total kursavgift: 6.900kr inkl moms
 

Eleven kan ta kunder direkt efter avslutad utbildning.