Utbildning

Utbilda dig till professionell fransstylist hos Look by Linn – Sveriges skönhetsskola i Lund

Grundutbildning i volymfransar

Kursavgift: 8 900 kr

Behörighetskrav: Grundutbildning i Singelfransar

Anmälningsavgift: 3 900 kr

Startkit: Startpaket & teorihäfte värde ca 5 400 kr

Kurslängd: 3 dagar 09:00 - 17:00

Kursplan: 2 dagar med Teori; Kvalificerad härdplastutbildning, Lash Designs, Lager tekniker, Lash maps, Volymtekniker, Historia, Anatomi, Produktkunskap, Ergonomi, Hygien, Praktik på 2 modeller och underfransar, Vi jobbar alltid efter kundens ögonform och lär därför ut olika lash Designs där vi mixar olika böjer. Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper.

Efter dessa 2 dagar har eleven egen praktik med coachning av sin lärare inför dag 3 i skolan då eleven gör ett praktiskt slutprov på tiden 3,5h.  När eleven blivit godkänd erhålls ett certifikat att den gått Grundutbildning i Volymfransar hos Look by Linn och är nu en Certifierad fransstylist i volymfransar och underfransar.

Eleven kan direkt ta kunder efter avslutad utbildning.

Grundutbildning i singelfransar

Kursavgift: 15,500kr inkl moms .

Behörighetskrav: Tjänstbarhetsintyg för arbete med härdplaster

Anmälningsavgift: 4,500kr betalas in för att boka din plats. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning.Vi erbjuder delbetalning på resterande belopp.

Kurslängd: 5 dagar. 3 dagar teori och praktik 09:00-17:00, därefter egen praktik i ca 3-4 månader, i mitten av praktiken så har eleven 1 dag praktik på skolan med sin lärare inför 1 dag med teoretiskt och praktiskt slutprov.

Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte med ett värde på ca 7000kr

Kursplan: Kvalificerad härdplastutbildning, Historia, Kemi, Anatomi, Produktkunskap, Skyddsutrustning, Ergonomi, Hygien, Praktik på docka, Praktik på 3 modeller, Återbesök, Marknadsföring. Starta eget.

Efter Grundutbildningen på 3 dagar, får eleven praktisera själv på kunder till elevpriser. Eleven ska skicka bilder för att vi ska ge bästa coachning och feedback. Eleven kommer i mitten av sin praktik tillbaka till skolan för praktikdag nr 4, då bestäms även datum för slutprov.  När eleven sen fått godkänt på slutproven i teori och praktik med bedömning i salongen av sin lärare, erhåller eleven ett internationellt certifikat att den gått Grundutbildning i Singelfransar hos Look by. Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper.

Grundutbildning Kombo – singelfransar & volymfransar

Den ultimata yrkesutbildningen till att bli en professionell fransstylist. En kombinerad grundutbildning i volymfransar, singelfransar och underfransar på 4 +1+ 1 dag med slutprov Inkl. Kvalificerad härdplastutbildning & internationellt certifikat.

Volymfransar är det hetaste på fransmarknaden just nu, och därför lägger vi fokus på volymfransar i vårt nya kursupplägg men lär även ut singelfransar och underfransar så att du som fransstylist kan erbjuda dina kunder ett helhetskoncept inom fransförlängning.

Kursavgift: 19 900 kr

Behörighetskrav: Tjänstbarhetsintyg för att arbeta med härdplaster, ett spirometritest utförs av en läkare på en företagshälsovård.

Anmälningsavgift: 6 500 kr, betalas in för att boka din plats, Vi erbjuder delbetalning på resterande belopp.

Startkit: Startpaket & teorihäfte värde ca 7 500 kr

Kurslängd: 6 dagar 09:00 - 17:00

Kursplan: 4 dagar i skolan - egen praktik - dag 5 i skolan - egen praktik. Dag 6 - 3 slutprov i volym, singelfransar och ett teoretiskt prov. Under den egna praktiken håller vi kontakt med eleverna online för att coacha och ge feedback.

Avancerad vidareutbildning i singelfransar

Kursavgift: 5 500 kr

Lediga Platser: -

Behörighetskrav: Grundutbildning i Singelfransar

Anmälningsavgift: 3 000 kr

Kurslängd: 1 dag 09:00 - 17:00

Startkit: Startpaket & teorihäfte värde ca 3 900 kr

Kursplan: I Avancerad Singel fokuserar vi på det varje elev behöver bli bättre på. Vi lär vi ut Look by Linns lashdesigns, lashmaps och går igenom enkel teori men ger dig våra bästa tips och trix för att utvecklas till en ännu säkrare fransstylist. Teorin inkluderar kvalificerad härdplastutbildning. Praktik på 1 modell. Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper.

Efter denna dag erhåller eleven ett certifikat att du gått Avancerad Singel hos Look by Linn. Eleven kan direkt ta kunder efter avslutad utbildning.

Kursavgift: 5 500 kr

Lediga Platser: 

Behörighetskrav: Grundutbildning i Singelfransar & Grundutbildning i Volymfransar

Anmälningsavgift: 3 000 kr

Kurslängd: 1 dag 09:00 - 17:00

Startkit: Startpaket & teorihäfte värde ca 3 900 kr

Kursplan:  Här har vi fokus på det eleven behöver utvecklas i. Ex, plockteknik, applicering, vida vippor. Vi går igenom enkel teori men ger dig våra bästa tips och trix för att utvecklas till en ännu säkrare volymstylist. Teori och Kvalificerad härdplastutbildning. Praktik på 1 modell. 5 olika volymtekniker. Efter denna dag erhåller eleven ett certifikat att du gått Avancerad Volym hos Look by Linn. Eleven kan direkt ta kunder efter avslutad utbildning.  Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper.