Om oss

Vi erbjuder erbjuder professionella behandlingar för fransar, naglar och bryn.

LOUISE

Studio Looks grundare Louise Jigman är utbildad fransstylist sen 2013 och har sedan dess gått över 30 kurser och utbildningar. Samt yrkeslärarutbildning för Look by Linn – Sveriges skönhetsskola. Hög kvalité och god kundservice har alltid varit hennes företags största fokus.

Louise håller kurser i fransförlängning för Sveriges största fransskola i Lund och håller även gästföreläsningar inom bland annat entreprenörskap.

”För mig är fransförlängnng inte bara fransar, det är konst, det är passion, teknik och precision. Jag älskar både att ta hand om mina kunder och att få dela min kunskap och se andra växa i sitt yrke.”

Utöver salongen så driver hon även podcasten ”Franspodden” som främst riktar sig till fransstylister i Sverige, där hon tillsammans med en kollega ger tips och trix gällande yrket som fransstylist.

Louise har tävlat i SM i fransförlängning två gånger i volymkategorin och kom top 10 båda gångerna. Hon blev även utsedd till "lashartist of the month" i september 2016 av det amerikanska företaget Lashaffair.

LINDA

Linda Grenbo är utbildad nagelterapeut sedan 2006, utbildad fransstylist sedan 2015 och utbildad i lashlift 2017. 

Hon står för kvalitet och noggrannhet och brinner för sitt yrke. 
Behandlingarna utförs på ett tryggt och säkert sätt som inte skadar kundens naglar/fransar. 

"Jag jobbar med min dröm varje dag. Helt fantastiskt att ha den möjligheten att göra roligaste jag vet som mitt yrke"

En konsultation görs alltid där hon lyssnar till dina önskemål och ger råd så att du som kund är nöjd både på salongen och när du kommer hem. 

Hon arbetar med de senaste teknikerna, håller sig uppdaterad med nya kurser och använder enbart testat godkänt material/produkter. 

Välkommen för en stunds avkoppling!