Om oss

Vi erbjuder erbjuder professionella behandlingar för fransar & bryn.

LOUISE

Studio Looks grundare Louise Jigman är utbildad fransstylist sen 2013 och har sedan dess gått över 30 kurser och utbildningar. Samt yrkeslärarutbildning för Look by Linn – Sveriges skönhetsskola. Hög kvalité och god kundservice har alltid varit hennes företags största fokus.

Louise håller kurser i fransförlängning för Sveriges största fransskola i Lund och håller även gästföreläsningar inom bland annat entreprenörskap.

”För mig är fransförlängnng inte bara fransar, det är konst, det är passion, teknik och precision. Jag älskar både att ta hand om mina kunder och att få dela min kunskap och se andra växa i sitt yrke.”

Utöver salongen så driver hon även podcasten ”Franspodden” som främst riktar sig till fransstylister i Sverige, där hon tillsammans med en kollega ger tips och trix gällande yrket som fransstylist.

Louise har tävlat i SM i fransförlängning två gånger i volymkategorin och kom top 10 båda gångerna. Hon blev även utsedd till "lashartist of the month" i september 2016 av det amerikanska företaget Lashaffair.