Naglar

Hos oss erbjuds du som kund flertalet olika behandlingar för dina naglar och vare sig du önskar en enklare manikyr eller en lång förlängning finns det ett alternativ för just dig. Vi hjälper gärna till med att guida dig fram till den behandling som passar dig och dina förutsättningar bäst. Nagelterapeuterna i salongen har godkända utbildningar och arbetar med säkra material. 

För bästa resultat är det viktigt att du som kund fortsätter att vårda dina naglar hemma. Det gör att naglarna hålls i gott skick vilket innebär att värdefull tid vid ditt återbesök kan läggas på till dekorering istället för att till exempel laga trasiga naglar. Att gå på regelbundna återbesök gör att du alltid kan ha vackra, välvårdade naglar.

Boka gärna in din nästkommande tid när du är på salongen så är du säker på att du aldrig behöver gå för länge mellan återbesöken.

Nedan kommer en kortare beskrivning av de olika behandlingar som erbjuds. Har du några frågor kring vad du bör boka är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Manikyr

Naglarna formas i önskad längd och form och nagelbanden trimmas. Behandlingen avslutas med nagelolja. Passar dig som vill hålla din naturliga nagel i fint skick!
 

Gellack

Din naturliga nagel formas i önskad längd och form och nagelbanden trimmas. Naglarna lackas med gellack som är ett permanent lack i gelform med hållbarhet i upp till 3 veckor. Vi har ett stort utbud av färger, glitter m.m. Behandlingen avslutas med nagelolja. Passar dig som vill ha ett tunt och naturligt resultat!

Gelé

Gelé kan läggas antingen direkt på din nagels egna längd eller på en förlängning med tipp eller mall och formas sedan enligt önskemål. Gelé är ett flexibelt material i gelform som härdas i UV-ljus. Systemet är doftfritt. ­

Olika designer kan väljas, se Boka Direkt för möjliga alternativ.

Akryl

Akryl kan läggas antingen direkt på din nagels egna längd eller på en förlängning med tipp eller mall och formas sedan enligt önskemål. Akryl är det starkaste materialet där man blandar vätska och pulver som sedan appliceras och lufthärdas. 

Olika designer kan väljas, se Boka Direkt för möjliga alternativ.
 

Dip in-system

Dip in kan läggas antingen direkt på din nagels egna längd eller på en förlängning med tipp eller mall och formas sedan enligt önskemål. Dip in är ett system där man kombinerar gelé och akryl. Det är både flexibelt som gelé och nästan lika starkt som akryl. För korta naglar kan det appliceras mycket tunt för ett naturligt resultat. Systemet är doftfritt.

Olika designer kan väljas, se Boka Direkt för möjliga alternativ.