Lashlift

Lashlift är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dem naturliga fransarna.

Lashlift passar dig som vill ha en fin böj på dina naturliga fransar. Det är även ett perfekt alternativ för dig som har fått en allergisk reaktion och därför inte kan ha en fransförlängning.

Vi går tillsammans igenom dina önskemål om hur mycket böj som önskas och vad som passar just dina ögon. Det går att göra från väldigt naturlig böj till mycket böj. Önskas färgning av fransar ingår även detta i behandlingen. 

En lashlift håller i cirka 6-10 veckor beroende på hur snabb växtcykel du har. Normalt tappar vi upp till fem naturliga fransar om dagen, vilket gör att böjen successivt blir mildare. Vill man behålla böjen rekommenderas en ny lashlift efter 6-10 veckor.

Efter en lashliftbehandling ska du ej använda mascara eller blöta fransarna första 24 timmarna då detta kan försämra resultatet. Efter första dygnet går det bra att sminka/rengöra ansiktet som vanligt.

Allergier

Allergiska reaktioner är väldigt ovanligt då det är en skonsam behandling men precis som mot allt annat finns där en liten risk att få en allergisk reaktion. Om man har många andra allergier eller vet med sig att man är känslig kan ett test göras minst 24 timmar innan behandlingen.
Vid fler frågor kontakta oss gärna!